Conectati-va pentru un acces mai rapid la cele mai bune oferte. Clic aici daca nu aveti un cont.

Decoratiuni pentru masa Business

11 luni în urmă Casa si gradina Chisinau   337 vizualizari

-- L

  • decoratiuni-pentru-masa-big-0
Locatie: Chisinau
Pret: -- L

Aștepțicu nerăbdare Crăciunul și nu știi cum mai bine să-ți decorezi casa, ca săcreezi o atmosferă de sărbătoare pentru familie și prietenii tăi? Vrei să-isurprinzi pe cei dragi cu cadouri originale de Crăciun și nu știi ce surprizesă alegi?

Vinola METRO și descoperă o gamă largăde articole pentru acest sezon - decorațiuni de Crăciun care îi vor uimi peoaspeții tăi și vor crea o adevărată poveste de iarnă. Pe lângă bucateledelicioase de sărbătoare, optează și pentru decorațiuni pentru masă. Acestea vor contribui la bunadispoziție și distracția garantată a familiei tale.

Seturile de globulețe strălucitoare,luminițele decorative și betelele dantelate abia așteaptă să ajungă pe bradultău, iar dacă încă nu ai decis ce fel de pom tradițional îți dorești, tot aicigăsești brazi artificiali de modele și mărimi diferite.

Nuuita să ascunzi sub brad și niște cadouri pentru familie. Alege cadoul perfectpentru oricine - ai la dispoziție seturi de costume, figurine și veselă cuornamente de Crăciun. Iar dacă vrei să-ți surprinzi plăcut și vecinii, procurăsuplimentar și niște focuri de artificii.

De15 ani sărbătorim Crăciunul împreună cu METRO.Și anul acesta magazinul te surprinde cu oferte fierbinți, care te vor încălzitoată iarna.

Pentrumai multe detalii, te așteptăm în orice magazin METRO din Moldova:

Str.Chişinău 1, Strada Chişinăului 5

e-mail:[email protected],

tel: /

Str.Chişinău 2, Bulevardul Dacia 61

e-mail:[email protected],

tel: ,

Str.Bălţi, str. Nicolae Iorga 9

e-mail:[email protected],

tel: /

 

https://oferte.metro.md/decoratiuni-craciun-nr-24-xgaj9aozke7o/page/18-19?_ga=

Detalii suplimentare

Stare Nou