0
Caută
Romanian RO

Pasta De Dinti

Moldova, Chișinău Municipality
Publicat 1 luna in urma
ID #220
QR CODE
1 foto
9.00 €
Pasta De Dinti
Moldova, Chișinău Municipality,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

Compoziţia: xilit, sulfat de sodiu, citrat de potasiu, mentol, Lonicera japonica, Isatis tinctoria, apă, glicerină, sorbitol, hidrat de siloxan, PEG-12, laurat de sodiu, celuloză, dioxid de titan, aromatizator.
Ambalaj: tub 120 gr.
Folosire: Dinţii se spală de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Atenţie! A nu înghiţi, copiii după curăţire să-şi clătească bine gura. Copii cu vârsta între 2-6 ani ar trebui să se spele pe dinţi sub supravegherea adulţilor. Pastă de dinţi calitativă este cea de-a doua din două etape necesare pentru curăţenia şi sănătatea orală. Compoziţia pastei include fluor, care îndeplineşte trei funcţii de bază pentru dinţi: Protejează de efectele mediului acid; Contribuie la protecţia smalţului dinţilor, de asemenea poate opri procesul de distrugere a smalţului dinţilor în stadiile incipiente;
Reduce nivelul mediului acid, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor.
Indicaţii: contribuie la întărirea gingiilor, îngrijeşte uşor cavitatea bucală. Împrospătează respiraţia, albeşte şi întăreşte smalţul dentar. Se opune formării tartrului la dinţi, protejează dinţii împotriva sensibilităţii sporite.
Periuţa de dinţi calitativă este prima dintre cele două condiţii necesare pentru igiena şi sănătatea orală.
Compania «Green World» a proiectat şi a creat o periuţă de dinţi din serie specială şi cu o înaltă calitate de şlefuire. Părul periuţei ultrasubţire, durabil, moale,curăţă dantura fără a deteriora smalţul dinţilor şi fără a provoca leziuni gingiilor, asigură curăţarea profundă şi temeinică a dinţilor. Masând uşor, îndepărtează depuneri dintre dinţi şi de-a lungul liniei gingivale. Mânerul ergonomic confortabil şi fără să alunece se plasează în mână, permiţând efectuarea mişcărilor mai precise de perie pentru curăţarea dinţilor.
Atenţie! Medicii recomandă schimbarea periuţei de dinţi la fiecare trei luni.

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Dumitru
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Ai nevoie de informaţii suplimentare? Adaugă un comentariu... Trebuie să te autentifici mai întâi.
  Pune întrebări legate doar de acest anunț.
  Comentariile sunt moderate.
  9.00 €
  Contactează vânzătorul Lipsa telxxxx

  Informații vânzător

  Seller's picture
  Dumitru
  Utilizator neînregistrat

  Locația anunțului

  Moldova, Chișinău Municipality
  Strada Tighina 49