0
Caută
Romanian RO

Capsule Calciu Adulti

Moldova, Ștefan Vodă District, Ştefan Vodă
Publicat 1 săptămână în urmă
ID #74
QR CODE
1 foto
24.00 €
Capsule Calciu Adulti
Moldova, Ștefan Vodă District, Ştefan Vodă,
Publicat 1 săptămână în urmă

Descriere

Compoziţie: nano-calciu, ulei de soia, ceară galbenă.
Ambalaj: 100 capsule a câte 225 mg nano-calciu carbonat, 500mg ulei de soia, 275 mg ceară galbenă.
Mod de folosire: câte 2 capsule, 1-2 ori pe zi cu apă caldă
Contraindicaţii: pentru copii de până la 12 ani, femei însărcinate şi care alăptează, precum şi intoleranţă la anumite componente ale produsului.
Consecinţele deficitului de calciu în organism destul de răspândite sunt: spasme musculare, înmuierea oaselor şi osteoporoză, fragilitatea ţesutului osos, probleme cu dinţii, părul şi unghiile.

Utilizarea corectă a calciului poate avea un efect curativ la diferite boli şi afecţiuni: reumatism, dureri osoase, sângerarea gingiilor, hemoroizi, anemie, insomnie, crampe musculare, tuberculoză, acnee, ulcer gastric, leziuniale pielii, etc.

Recent a apărut posibilitatea de a face calciu uşor de digerat pentru organism datorita nanotehnologiei. Tehnologia în care se operează cu substanţe măsurate în 10-9 metri, se numeşte nanotehnologie. Un nanometru = o miliardime din metru. La nivel nanometric materialele prezintă proprietăţi speciale.

Nano–calciu este un nano-produs pentru reducerea problemelor asociate cu deficienţa de calciu, precum şi pentru alimentarea organismului cu calciu în scopul prevenirii apariţiei acestor probleme.

Acesta îi permite organismului să absoarbe rapid şi complet calciul, ceea ce este foarte important pentru consolidarea sau menţinerea ţesutului osos şi restabilireaţesutului cartilaginos.

Nano-particulele carbonatului de calciu sunt pentru organism un material de construcţii biologic universal pentru restabilirea ţesuturilor cartilaginoase deteriorate dureroase şi pentru îmbunătăţire amobilităţii articulaţiilor.

Principalele efecte de asanare ale nano–calciului sunt:
scăderea durerii sau dispariţia completă a acesteia şi activitatea motorie crescută a articulaţiilor, datorită acţiunii nano-cristalelor asupra celulelor ţesutului cartilaginos (acestea încep procesul de recuperare a ţesutului cartilaginos atât la nivelul coloanei vertebrale, cât şi în articulaţia coxofemorală, genunchiului şi articulaţiile mâinilor;
accelerarea semnificativă a vindecării după leziuni osoase şi operaţii;
reducerea semnificativă a problemelor asociate cu slăbirea ţesutului osos (osteoporoză), şi, cel mai important, prevenirea acestor probleme la utilizarea nano-calciului ca o măsură preventivă de la vârsta de patruzeci de ani;
un rol serios de îmbunătăţire a sănătăţii pentru organismul femeilor în timpul pre- şi menopauzei;
rezultatul pozitiv foarte rapid şi semnificativ, deoarece nano-calciul pătrunde în locuri cu probleme ale organismului foarte repede şi acţionează decisiv;
dinţii, unghiile şi părul devin mai puternice;
continuarea proceselor pozitive în organism pe o perioadă lungă de timp după întreruperea administrării.

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Dumitru
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Ai nevoie de informaţii suplimentare? Adaugă un comentariu... Trebuie să te autentifici mai întâi.
  Pune întrebări legate doar de acest anunț.
  Comentariile sunt moderate.
  24.00 €
  Contactează vânzătorul Lipsa telxxxx

  Informații vânzător

  Seller's picture
  Dumitru
  Utilizator neînregistrat

  Locația anunțului

  Moldova, Ștefan Vodă District, Ştefan Vodă
  Romania