0
Caută
Romanian RO

Absorabante Smilife

Moldova, Chișinău Municipality
Publicat 1 luna in urma
ID #221
QR CODE
1 foto
8.00 €
Absorabante Smilife
Moldova, Chișinău Municipality,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

În componența absorbantelor se includ: suc de aloe, ulei de mentă și Selinum, nanoparticule de argint și sistem de anioni (ioni negativi).
Cauza multor boli urinare este banală și simplă – viruși și bacterii în organismul uman.
Cel mai important lucru pentru o femeie este igiena în timpul perioadei menstruale în fiecare lună.
ginecologieÎn timpul perioadei menstruale imunitatea femeilor este redusă și rezistența organismului împotriva bacteriilor e la fel de redusă. Eliminările din aceste perioade, precum și deficitul de oxigen și nivelul ridicat de umiditate asigură cele mai bune condiții pentru înmulțirea bacteriilor, apar mîncărimi în vagin, vulvită, colpită, exemă, etc.
Absorbantele de calitate pot preveni bolile ginecologice, iar utilizarea absorbantelor necalitative, dimpotrivă, poate fi unul din motivele apariției multor probleme. Absorbantele de calitate inferioară pot fi o sursă de infecție. Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 80 % de femei din întreaga lume suferă de diferite forme de boli ginecologice, printre care un volum semnificativ este cauzat de utilizarea absorbantelor igienice necalitative.
Un absorbant obișnuit reprezintă sintetică și chimie dură. În absorbantele ”Green World” stratul de la suprafață este foarte moale, delicat și plăcut. Absorbantele sunt fabricate doar din materie primă naturală de prelucrare primară, acestea nu conțin materiale sintetice. Stratul inferior este din material natural perforat (cu găuri mici). Acest strat respiră! Acesta lasă aerul să treacă, dar nu lasă să treacă lichidul! Pe absorbante fâșiile adezive repetă forma corpului. Centrul absorbției este, în general, liber de lipici, contribuind la maximizarea accesului de oxigen. Stratul, care permite trecerea aerului, crează o senzație de confort.
Tehnologia S.P.A. face posibilă sporirea vitezei de absorbție de 2 ori și a volumului de absorbție de 3 ori.
absorbție absorbanteCaracteristici de bază ale absorbantelor:
sunt fabricate după nanotehnologii;
pulberea de argint este folosită ca o modalitate eficientă contra E. Colli (cobacili), Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus și alte bacterii, viruși și ciuperci;
fiecare absorbant are un sistem de anioni (ioni negatici), care este încorporat într-un strat de bumbac al absorbantului igienic;
anionii sunt particulele negative din aer, ele pătrund în celulele microbiene și le distrug, prevenind astfel efectele negative;
fluxul de anioni permite îmbunătățirea stării generale a organismului, întărirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor, bacteriilor și mirosurilor neplăcute, reduc inflamațiile, reglează fonul hormonal, elimină disfuncțiile ovariene și normalizează ciclu.
În fabricarea absorbantelor de asemenea sunt folosite sucul de Aloe, ulei de mentă și Selinum care reduc procesele inflamatorii și mîncărimile, elimină stagnarea sîngelui, distruge bacteriile, restabilește rapid funcționarea glandelor endocrine și îndepărtează senzațiile dureroase.

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Dumitru
  Utilizator neînregistrat

  Comentarii

  Ai nevoie de informaţii suplimentare? Adaugă un comentariu... Trebuie să te autentifici mai întâi.
  Pune întrebări legate doar de acest anunț.
  Comentariile sunt moderate.
  8.00 €
  Contactează vânzătorul Lipsa telxxxx

  Informații vânzător

  Seller's picture
  Dumitru
  Utilizator neînregistrat

  Locația anunțului

  Moldova, Chișinău Municipality
  Strada Tighina 49