Conectati-va pentru un acces mai rapid la cele mai bune oferte. Clic aici daca nu aveti un cont.

Aquaterra Hotel - ambianță calmantă, perfectă pentru odihna binemeritată! Business

10 luni în urmă Servicii si afaceri Chisinau   240 vizualizari

1 L

  • aquaterra-hotel-ambianta-calmanta-perfecta-pentru-odihna-binemeritata-big-0
Locatie: Chisinau
Pret: 1 L

Cauți o oază de liniște și relaxare în inima capitalei șiideea de a rezerva o cameră într-un hoteldin Chișinău îți surâde tot mai tare? Atunci află că Aquaterra Hotel este locul unde poți să-ți restabilești puterile șisă savurezi liniștea mult râvnită.

Nu este ușor să găsești cazare în Chișinăurapid și fără multe bătăi de cap, iar hotelul Aquaterra este mereu o alegereperfectă, nu doar datorită amplasării sale lângă parcul Valea Trandafirilor, ciși camerelor sale spațioase și extrem de funcționale.  Rezervând o cameră în Aquaterra Hotel te veibucura de toate beneficiile unui hotel de lux, dotat cu aer condiționat,mobilier elegant, Wi-Fi gratuit, televizor LCD și, bineînțeles, un minibar cubăuturi răcoritoare. Confortul garantat va crea o ambianță calmantă, perfectăpentru odihna binemeritată, iar un bonus plăcut pentru iubitorii unui stilsănătos de viață este accesul gratuit la cea mai mare sală de fitness și centruSPA din Moldova.

Prețurile hotelurilor din Chișinăute lasă perplex în raport cu condițiile acestora și atitudinea personalului,însă Aquaterra Hotel te va uimi prin calitatea înaltă a serviciilor șiabordarea individuală a fiecărei vizite. Sună și rezervă siguranța odihnei garantate, pe care o poți găsi laadresa bd. Decebal 6/4. Savurează calmul orașului în confort șiregăsește-ți energia pozitivă într-o ambianță plăcută!

https://aquaterrahotel.md/ro/

Etichete:

hotel